Cofetaria Twist

Cofetaria Twist te invita in lumea magica a celor mai bune deserturi! 

Cum îți imaginezi cea mai bună prăjitură din lume? Gust divin, textură pufoasă sau cremoasă, aromată, pe care să o mănânci mai întâi cu ochii. Procesul prin care prăjiturile devin delicioase necesită timp, răbdare, pasiune, un strop de talent și ingrediente naturale.
Anul 2011 este cel în care a început povestea Twist. De atunci, respectăm cu rigurozitate rețetele savuroase ale chef-ului nostru cofetar, un adevărat artist, premiat la nivel internațional pentru lucrările sale spectaculoase.
Twist este ca un atelier de creație, în care ideile se îmbină cu îndrăzneală, culoare, texturi fine, rezultatul final reușind să topească la propriu inima pasionaților de dulce. Prăjiturile nu ies dacă nu îți place la nebunie să stai ore în șir printre tăvi fierbinți, glazuri de ciocolată, aromă de zahăr ars sau mousse de ciocolată.
Cofetăria este un fel de magie, cu accent pe emoții, mai ales fericire. Iar nouă ne place să credem că reușim de fiecare dată să dăm nota de dulce momentelor cu adevărat speciale.

j
Ingrediente naturale

Rețetele Twist sunt puse în practică doar cu ingrediente premium

Retete consacrate

Urmăm cu strictețe rețetele create de cofetarul nostru chef

Candybar

Adăugam dulcele în momentele tale speciale

La comandă

Ideile tale puse în practică în atelierul Twist